Despre Noi

Activitatea societății noastre este bazată pe o experiență îndelungată în jurisdicție contencioasă și necontencioasă, inclusiv în magistratură, precum și pe o continuă studiere a legilor, a doctrinei și jurisprudenței în domeniile de competență notarială și alte instituții juridice conexe. Avem, de asemenea, legături de colaborare cu avocați, experți tehnici, contabili, evaluatori, auditori enegetici, persoane autorizate în activitatea de întocmire a documentațiilor cadastrale, schimbare categorii folosință terenuri, traducători autorizați, executori judecatorești. Mai mult, unul dintre notarii societății este și traducător autorizat, astfel încât se pot instrumenta situații ce necesită traducere în limba engleză (ex: acte unilaterale – declarații, procuri – din partea unor cetățeni străini cunoscători ai aceastei limbi).

Informațiile telefonice se comunică în limita timpului disponibil și numai in probleme juridice de principiu. Informațiile privitoare la speță se acordă numai la sediul societății noastre.

notar_georgescu (2)notar_georgescu (1)notar_georgescu (3)notar_georgescu (4)notar_georgescu (5)     

Societate Profesionala Notariala GEORGESCU

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nu